Skip to main content

Wat wij doen

Het zit al in de naam. Krachtbron Legal Power. Op z'n Hollands gezegd: wij bieden juridische kracht. Met focus op energie, de energietransitie en verduurzaming. Krachtbron is de juridische "go-to" voor alle spelers in de energietransitie waaronder energieleveranciers, projectontwikkelaars, financiers, installateurs, bouwers, gebouweigenaren, adviseurs en andere stakeholders.

Contracten, privacy en compliance

Krachtbron is gespecialiseerd in het maken van en adviseren over contracten en het juridisch managen van projecten en problemen in industrie en handel. Krachtbron is trading en finance specialist, werkzaam in energiehandel en transport en in andere financiële markten, zowel vanuit juridisch als compliance en regulatory oogpunt. Daarnaast is Krachtbron specialist in privacy (AVG/GDPR) en daaraan gerelateerde EU regelingen zoals DORA en NIS2.

Manier van werken

Wij begrijpen dat in de energietransitie samenwerking nodig is tussen de betrokken partijen. Krachtbron richt zich dan ook op samenwerking, maar wij bijten ook door indien nodig. Wij werken praktisch, proactief en gericht op de (commerciële) oplossing. Wij leren uw bedrijf kennen en houden de lijnen kort. Wij beantwoorden uw vragen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen om tot succes te komen.

Soorten inzet

Krachtbron is flexibel inzetbaar, als juridisch adviseur of als uw externe juridische afdeling, op afstand of interim bij u op de werkvloer, als bedrijfsjurist, legal counsel, compliance officer en/of functionaris gegevensbescherming. U heeft een vast aanspreekpunt, met de beschikking over het juridische team daarachter, van junior tot senior. U kunt Krachtbron inschakelen voor langere duur of voor een eenmalig project of vraagstuk. Of ouderwets uurtje factuurtje. Afspraken over de wijze van inzet en de financiën maken we met u op maat.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op. Wij maken graag kennis met u!